Kamer 1 vanaf €85 - Kamer met bad op begane grond - Met marmoleumvloer, bad in de kamer, een apart toilet en een tweepersoons bed. De kamer is erg licht door de hoge ramen die te verduisteren zijn middels authentieke luiken. Aan de muur hangen verschillende kunstwerken. Oppervlakte 22,5 m2. Er is in deze kamer geen douche aanwezig. De kamer bevindt zich op de begane grond en komt uit in de hal van het hotel, en is hierdoor iets minder rustig.

Kamer 2 en 4 vanaf €110 - Luxe tweepersoonskamer met douche - Lichte tweepersoons kamer met houten vloer op de eerste verdieping van het hotel. Met ruime inloopdouche, wastafel en toilet. De kamer heeft een hoog plafond, een groot raam (met luiken) die uitkijkt op de Engelse tuin aan de voorzijde van het hotel en is voorzien van een tweepersoons bed. Oppervlakte 22 m2, inclusief badkamer van 3 m2. De eerste etage is zowel per trap als lift bereikbaar.

Kamer 3 vanaf €95 - Kamer met bad op eerste etage - Ruime, tweepersoonskamer op de eerste etage. Met marmoleumvloer, bad in de kamer, een apart toilet en een tweepersoons bed. De kamer is erg licht door de hoge ramen die te verduisteren zijn middels authentieke luiken. Aan de muur hangen verschillende kunstwerken. Oppervlakte 22,5 m2. Er is in deze kamer geen douche aanwezig. De eerste etage is zowel per trap als lift bereikbaar.

Kamer 5 vanaf €125 - Hoekkamer op eerste etage met balkon - Grote, tweepersoons kamer op de eerste etage met houten vloer, een comfortabel tweepersoons bed en een moderne badkamer met ruime inloopdouche, wastafel en toilet. Doordat deze kamer op een hoek ligt komt er van 2 kanten veel licht door de hoge ramen. Als enige heeft het een eigen balkon met uitzicht op de tuin. Middels authentieke luiken is de kamer goed te verduisteren. Oppervlakte 24 m2.

Kamer 6 vanaf €125 - Tweepersoonskamer met suite allures - Gelegen op de eerste etage, aan de achterkant van het hotel en voor een groot deel omsloten door het groen van de “berg”. Met comfortabel tweepersoons bed en houten vloer. De badkamer - van waaruit je eveneens uitkijkt op de berg - heeft een ruime inloop douche, wastafel en een apart toilet. Oppervlakte 32 m2, inclusief badkamer 8 m2.

Kamer 8 en 9 vanaf €85 - Zolder kamer op tweede etage - Gezellige tweepersoons kamer op de tweede etage. Met houten vloer, moderne badkamer met toilet, douche en wastafel en een comfortabele tweepersoons bed Vanuit de kamer heeft u uitzicht op de prachtige tuin. Oppervlakte 20 m2, inclusief badkamer 2,5 m2 U slaapt onder een schuin dak.

Kamer 10 vanaf €110 - Twee- /Drie-persoons kamer op tweede etage - Grote kamer op de tweede verdieping met een tweepersoons bed en een extra eenpersoons bed (boxspring). De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.De kamer ligt aan de zijkant van het huis waardoor u zowel uitkijkt op de Engelse tuin aan de voorzijde als het bos aan de zijkant. Oppervlakte 24 m2, inclusief badkamer 3,5 m2. U slaapt onder een schuin dak.

Kamer 19 vanaf €125 - Tweekamerappartement met terras en open haard - Tweekamerappartement gelegen op de begane grond, aan de achterzijde van het hotel. Het appartement heeft een eigen terrasje, een open haard en in zowel de woon/slaapkamer als de aparte slaapkamer een tweepersoons bed. De moderne badkamer heeft een wastafel, toilet en ruime inloopdouche. Oppervlakte 56 m2, inclusief badkamer 8 m2. Het appartement is rolstoel vriendelijk.

Kamer 7 en 15 vanaf €70 - Logeer kamer - Onze eenvoudigste kamer. Op de tweede verdieping met houten vloer en vintage badkamer met douche, wastafel en toilet. Oppervlakte 18 m2, inclusief badkamer 2,6 m2 De badkamer is niet gerenoveerd. U slaapt onder een schuin dak Het bed is een twijfelaar van 1.40 bij 1.90 meter en bestaat uit een boxspring bed. Een ruime een-persoons kamer en krappe twee-persoons kamer.

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is direct bevestigd.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden