Over ons

De Lochemse Berg 

 

Geopend, maar alleen voor hotelgasten!!

Wij mogen jullie weer ontvangen. Weliswaar met de anderhalvemeter regel. Maar dat gaat lukken, het wordt anders, maar niet minder leuk!

Het restaurant is ook geopend voor jullie (hotelgasten).

Wij serveren ontbijt en diner.

En alles op de nieuwe manier, al doende zal het geperfectioneerd worden.

 

Alles wel graag volgens de richtlijnen van het RIVM. Dus geen reserveringen van meer dan 2 personen, tenzij u met meerdere mensen op één adres woont.

 

 

…een hotel dat eigenlijk een Bed & Breakfast is….

Van huis en toch thuis.

Welkom op onze plek in het bos. Verblijf in ons unieke hotel waar oude details in ere zijn hersteld, in combinatie met hip en modern. Maar tegelijkertijd ook gemoedelijk en warm. Zoek een fles wijn uit in de wijnkamer en neem plaats op de grote blauwe bank of luie stoel bij één van de openhaarden. Beleef de natuur van buiten ook binnen dankzij de grote raampartijen. Het zonnige terras ligt voor de deur, een vogelconcert krijg je er zomaar bij.

Ruik het bos en kom tot rust…. je bent thuis.

Ook ben je altijd welkom voor een kop koffie met een zelfgebakken koekje of een recht voor z’n raap stuk taart. Of kies er voor om mee te eten met het diner, bestaande uit bijzondere (smaak)cominaties. Onthaast en geniet…..

Over ons

Hotel de Lochemse Berg staat aan de voet van de Lochemse Berg, 4 km van het oude stadje Lochem. Het pand is gebouwd in 1903 door de heer de Haan. Na mijnheer de Haan hebben de dames Roeling hier gewoond, opgevolgd door dominee Heersing. Na de oorlog is het pand door de familie Nijhuis tot hotel verbouwd. Drie generaties van de familie Ellhich hebben het 52 jaar lang uitgebaat tot in oktober 2014 Peter Gertenbach en Caroline van der Vlies verliefd werden op het prachtige pand. Dit was dé plek om hun droom waar te maken, een hotel dat geen hotel is, maar het gevoel geeft van een gemoedelijk Bed & Breakfast. Een plek waar iedereen zich thuis kan voelen en kan genieten van het moois dat de omgeving biedt. Daarvoor gingen echter eerst de handen uit de mouwen.

Het resultaat mag er zijn. Het pand ademt een thuis uit, met kunst aan de muur en overal warme intieme hoekjes om neer te strijken en lekker van een boek, de natuur of een glas wijn te genieten. De kamers zijn stuk voor stuk uniek en hebben uitzicht op de natuur en tuin om het pand heen. Peter en Caroline en hun team streven ernaar dat het je aan niets ontbreekt en vinden het vooral belangrijk dat je je thuis voelt. Uit zijn en toch thuis.

In de Michelin gids  2020 onderscheiden met een rood huisje, wat staat voor bijzonder aangenaam overnachten. En daar zijn er volgens de Michelin gids maar 46 van in Nederland.

Je bent van harte welkom!

Wij zijn geopend op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 15 uur.

 

Hotel de Lochemse Berg

Lochemseweg 42

7244 RS Barchem

0573 251377

 

 

 

 

 

~

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is direct bevestigd.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden