Over ons

De Lochemse Berg…

…een hotel dat eigenlijk een Bed & Breakfast is….

Van huis en toch thuis.

Welkom op onze prachtige plek in het bos. Verblijf in ons unieke nostalgische hotel dat onlangs schitterend is verbouwd en waar oude details in ere zijn hersteld in combinatie met hip en modern. Maar ook gemoedelijk en warm. Zoek een lekkere fles wijn uit in de wijnkamer en neem plaats in een heerlijke grote bank of luie stoel bij één van de openhaarden. Beleef de natuur buiten binnen dankzij de grote raampartijen. Het zonnige terras ligt voor de deur, een vogelconcert krijg je er zomaar bij.

Ruik het bos en kom tot rust….je bent thuis.

Ook ben je altijd welkom voor een kop koffie op het terras, met een heerlijk zelfgebakken koekje of een recht voor z’n raap stuk taart. Of kies voor een overheerlijk diner. Onthaast en geniet…..

Over ons

Hotel de Lochemse Berg staat aan de voet van de Lochemse Berg, 4 km van het oude stadje Lochem. Het pand is gebouwd in 1903 door de heer de Haan. Na mijnheer de Haan hebben de dames Roeling hier gewoond, opgevolgd door dominee Heersing. Na de oorlog is het pand door de familie Nijhuis tot hotel verbouwd. Drie generaties van de familie Ellhich hebben het 52 jaar lang uitgebaat tot in oktober 2014 Peter Gertenbach en Caroline van der Vlies verliefd werden op het prachtige pand. Dit was dé plek om hun droom waar te maken, een hotel dat geen hotel is, maar een gemoedelijke Bed & Breakfast waar iedereen zich thuis voelt en geniet van het moois dat de omgeving biedt. Daarvoor moesten echter eerst de handen uit de mouwen.

Het resultaat mag er zijn. Het pand ademt een thuis uit, met kunst aan de muur en overal warme intieme hoekjes om neer te strijken en lekker van een boek, de natuur of een wijntje te genieten. De kamers zijn stuk voor stuk uniek en hebben prachtig uitzicht op de rijke natuur om het pand heen. Peter en Caroline en hun team streven ernaar dat het je aan niets ontbreekt en vinden het vooral belangrijk dat je je thuis voelt. Uit zijn en toch thuis. Je bent van harte welkom!

Wij  zijn geopend op woensdag tot en met zondag.

Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn jullie van harte welkom voor het diner, wel even reserveren.

Op zondag  kan je aanschuiven voor een uitgebreide  Italiaanse lunch (eten wat de pot schaft), wel even reserveren!

Bij het onderdeel arrangementen staan diverse aanbiedingen zoals;

15 procent korting op de tweede nacht

Lazy days, twee nachten slapen, ontbijten en dineren.

Pinksteren.

De vrijdag en zaterdag voor Pinksteren zit helaas al vol eerste Pinksterdag hebben wij een eendaags arrangement inclusief slapen, dineren, ontbijt en toeristen belasting.

De prijs die je ziet op die datum bij de kamers is per kamer inclusief al het lekkers

 

 

Hotel de Lochemse Berg

Lochemseweg 42

7244 RS Barchem

0573 251377

 

 

 

 

 

~

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is direct bevestigd.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden