Restaurant

ETEN BIJ PETER

Na in onze eerdere restaurants als Tollius en Perron 4/5 met teams in de keuken te hebben gestaan, heb ik er voor gekozen om op de Lochemse Berg alleen voor u te koken. Zonder andere koks. Mooie gerechtjes, pure ingrediënten, bijzondere smaken en combinaties. Eten waar ik blij van word en waarmee ik u als gast wil verwennen. 

Iedere dag maak ik 5 gerechten waarvan u het tussen en hoofdgerecht kunt kiezen. Mocht u nog wat ruimte over hebben dan is er, buiten het menu om een heerlijke selectie (Nederlandse) kazen van de wagen of een zoet dessert.


Mijn eenmanskeuken heeft wel enkele mitsen en maren. Het aantal mensen waarvoor ik op een avond kan zorgen is beperkt. Om alles goed te kunnen stroomlijnen vragen wij u tussen 19.00 en 20.00 uur aan tafel te gaan. En, ik hou graag rekening met eetwensen maar kan dit alleen als ik het (minimaal 24 uur) van te voren weet.

Een uitzondering is de zondag. Tussen 13.00 en 18.00 is het aanschuiven (aan uw eigen tafel) voor een uitgebreide Italiaanse lunch of vroeg diner. En dan is het eten wat de pot schaft.

Ik hou niet alleen van koken en eten maar ook van wijn. In de wijnkamer hebben we een mooie, uiteenlopende collectie wijnen liggen waarmee uw diner nog lekkerder zal smaken.

In de zomermaanden maakt onze eigen groeten- en fruittuin voor een groot gedeelte het menu, aangevuld met ingrediënten van onze leveranciers. Deze komen veelal uit de streek of van speciale adresjes elders in het land en de rest van de wereld. Niet omdat dat een voorwaarde is maar omdat ik alleen de beste ingrediënten gebruik.

Zit u met 6 of meer personen aan tafel, dan maken wij een menu voor iedereen.

Menu van 3 voorgerechten en een hoofdgercht 42,50 euro eventueel is het menu uit te breiden met;

Kazen van de wagen € 11
Dessert € 8,50

Italiaans menu op zondag € 37,50

 

Reserveren

Eten op de Lochemse Berg kan ook als u niet bij ons slaapt. Reserveren is echter wel een must.
Wij zijn te bereiken op 0573-251377 en info@delochemseberg.nl. Met uitzondering van feestdagen  zijn we op maandag en dinsdag  gesloten

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden