Slapen

Slapen op de Berg

Na een dag vol indrukken en genieten van de natuur, wil je natuurlijk goed slapen. Op de begane grond en de eerste verdieping vind je bij hotel de Lochemse Berg prachtige eigentijdse gerenoveerde kamers. Iedere kamer heeft zijn eigen charme, maar één ding hebben ze gemeen: je voelt je meteen thuis!

Alle kamers hebben eenpersoons boxspringbedden, die naast elkaar zijn geplaatst. Er hangt kunst aan de muur en de stijl is strak, modern en toch warm en huiselijk. De ene kamer heeft een bad, de andere een douche. Alle kamers hebben grote ramen die je een echte 'midden in de natuur beleving' geven, zijn gemiddeld 20-30 m2 en hebben een tv. In sommige kamers staan boekenkasten, gevuld met de meest exotische en prachtige kookboeken. Een unieke collectie bij elkaar.

Op de tweede verdieping vind je de kamers in landelijke style met mooie badkamers met een douche. Alleen kamers 7 en 15 zijn nog in de vintage style. Een kleine kamer met een badkamer uit onze jeugd.

Alle kamers op de tweede etage zijn intiem door de schuine wanden en het "nok"effect.

Inchecken kan vanaf 14.00 uur tot 20.00 uur. Bel ons even als u later wilt aankomen.

Uitchecken kan tot 11.30 uur.

Tot 7 dagen voor aankomst kunt u uw reservering kosteloos annuleren, bij annuleringen binnen 7 dagen voor aankomst betaalt u 70% van de kamerprijs en bij annuleringen binnen 48 uur betaalt u de eerste nacht. 


Bekijk kamers

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is direct bevestigd.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden