Slapen

Slapen op de Berg

Na een dag vol indrukken, wil je natuurlijk goed slapen. Op de begane grond, de eerste en de tweede verdieping vind je bij Hotel de Lochemse Berg eigentijdse gerenoveerde kamers. Iedere kamer heeft zijn eigen charme, maar één ding hebben ze gemeen: je voelt je meteen thuis! Aangezien de kamers uniek ingericht zijn, is er voor ieder wat wils. Kies dus vooral een kamer uit die aan je persoonlijke wensen voldoet. 

Alle kamers hebben eenpersoons boxspringbedden, die naast elkaar zijn geplaatst. Er hangt kunst aan de muur en de stijl is strak, modern en toch warm en huiselijk. Twee kamers hebben een bad, de andere een douche. Alle kamers hebben ramen die je een 'midden in de natuur beleving' geven. De grootte van de kamers varieert tussen 17 m2 (eenvoudige/logeer stijl) tot 56 m2 (luxe stijl). In sommige kamers staan boekenkasten, gevuld met de meest exotische kookboeken.

Op de tweede verdieping vind je de kamers in een landelijke style met mooie badkamers met een douche. Alleen kamers 7 en 15 zijn nog in de logeer-style, met een kleine badkamer uit onze jeugd.

Alle kamers op de tweede etage zijn intiem door de schuine wanden en het "nok"effect.

Inchecken kan vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur. Bel ons even als u later wilt aankomen.

Uitchecken kan tot 11.00 uur.

 

Tijdens de corona crisis kunt u kosteloos annuleren tot 24 uur van te voren als u zich niet lekker voelt.

In normale tijden, kunt u tot 7 dagen voor aankomst uw reservering kosteloos annuleren, bij annuleringen binnen 7 dagen voor aankomst betaalt u 70% van de kamerprijs en bij annuleringen binnen 48 uur betaalt u de eerste nacht. 

Wilt u reserven voor vandaag bel ons dan even!


Kies hier uw kamer uit.

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is direct bevestigd.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden